Merken

Artistique
Orchid
Bernard Cassière
Make Up Factory
Artistique Artistique Nederland B.V. is een innovatief en dynamisch bedrijf dat in 1995 is opgericht door de gebroeders Göbel in Deventer. Beide broers waren zelf kapper en tevens zeer actief in het kappersvak. Ze hebben tot op de dag van vandaag nog meerdere kapsalons. Artistique Nederland B.V. is ontstaan vanuit de visie om een merk te ontwikkelen dat logisch, creatief en exclusief voor kappers is. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze fabriek in Deventer. We leveren wereldwijd aan kappers.
Orchid Orchid bevat een complete lijn met shampoos, conditioners, hydrators, masks, serums en oils voor normaal/droog, fijn, gekleurd, droog, krullend haar en specials. De basis van elke serie is het ingenieuze Orchid Complex. Het verschil? De dosering en concentratie. Die is dankzij uitgebalanceerde testen, volledig afgestemd op het haartype en de conditie.
Male Co. Male Co. Een serie ontwikkeld door Artistique, speciaal voor het haar van de man. Hair Care-producten: deze houden het haar en de hoofdhuid in topconditie. Styling-producten: creëer een individuele look met een passende styling. Grooming producten: houden de huid van de gladgeschoren man in topconditie - evenals de huid en baard van de man die met een volle baard door het leven gaat.
Bernard Cassière De alternatieve schoonheid volgens een uniek concept dat creativiteit, originaliteit, moderniteit en plezier combineert. Het merk Bernard Cassière heeft zijn marktpositie versterkt sedert 2000, als een echt alternatief in schoonheidsinstituten.
Authentiek en trendsetter.Bernard Cassière innoveert en creëert voor u steeds meer heerlijke en ludieke behandelingen. Tussen modern en traditie. Onze producten zijn het resultaat van onze cosmetische knowhow en van de traditionele methodes van onze artisanale meesters. Daarom werken wij samen met de beste lokale specialisten (bloemenkwekers, chocolatiers etc.) om u zo alle voordelen van de natuur te laten ontdekken.
Een ethisch merk.Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van fairtrade handel geselecteerd. Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld.
Voor iedere huid een behandeling.Met zijn complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elk huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen maar toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
MEDCOS IPL IPL betekend Intensief Pulserend Licht. Door middel van een puls van licht in combinatie met warmte wordt er een ‘flits’ afgegeven op de huid. De melanine (kleur van je haar) zal het licht geleiden naar de follikels (haarzakjes). Het licht geleidt en de warmte vernietigd/brand het haarzakje dicht. In blonde, grijze en rode haren zitten weinig tot geen melanine, waardoor het resultaat waar wij naar streven niet mogelijk is. Wij kunnen 85%-95% haarreductie garanderen. Er zijn een aantal factoren waar wij geen invloed op hebben. Flitsend mooi met de IPL methode.
CND SHELLAC CND SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé innovatie van CND™. Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. SHELLAC is een product uniek in haar soort met een samenstelling die nog steeds het best bewaarde geheim in beauty land is. Met CND SHELLAC kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. CND SHELLAC wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Remover zonder te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames!